login menu

Maksut

Vanhemmilta peritään lapsen lomailusta leirimaksu. Siihen sisältyy ruokailut, turvallinen ja ohjattu leiriohjelma, tapaturmavakuutus sekä mahdollinen edestakainen bussikuljetus Helsingistä leiripaikkaan ja takaisin. Vanhemmilta perityllä leirimaksulla katetaan kustannuksista reilu puolet, lopusta vastaa Hekolo ry sekä Helsingin kaupunki avustuksellaan. Maksut ja aikataulut näet kunkin leirin sivulta.

Leiripaikan vahvistaminen

Kun ilmoitus varatusta paikasta on tullut, paikka on vahvistettava maksamalla leirimaksu merkittyyn eräpäivään mennessä. Jos sinulla on kysyttävää eräpäivän suhteen olethan yhteydessä leirijohtajaan.

Leiripaikan peruuttaminen

Pelkkä leirimaksun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi. Leiripaikka tulee peruuttaa aina kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla leirikirjeessä ilmoitettuun osoitteeseen. Peruutus on maksutonta leirilaskun eräpäivään saakka, jonka jälkeen peritään toimistomaksu (20e). Leirimaksu peritään kokonaan, mikäli peruutus tehdään lähempänä kuin 14 vrk ennen leirin alkua.

Sairaustapauksissa peruutuksen voi tehdä lähempänä kuin 14 vrk leirin alkua. Tällöin tulee toimittaa lääkärintodistus. Toimistomaksu peritään myös sairastapauksista johtuvissa peruutuksissa. Painavasta syystä näistä voidaan poiketa.

Sisaralennus

Sisaralennus on päiväleireillä 10-30 euroa ja yöleireillä 25 euroa toisesta saman perheen lapsesta. Tarkemmat tiedot leirien sivuilla.

Täysihoito / puolipäivähoito

Leiriläisille tarjotaan päivittäin yöleireillä aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Päiväleireillä tarjotaan kevyt aamupala, lämmin lounas ja kevyt välipala. Leirimaksu sisältää myös ohjelman, kuljetuksen ja tapaturmavakuutuksen.