login menu

Hakeminen

Leiripaikkaa voivat hakea kaikki helsinkiläiset ala-asteikäiset lapset riippumatta siitä, mistä koulusta he ovat, monettako luokkaa käyvät tai millainen on heidän perheittensä tulotaso.

Leireille on viime vuosina ollut todella paljon hakijoita. Varsinkin kesäkuun leirit ovat erittäin suosittuja eikä kaikille halukkaille välttämättä pystytä tarjoamaan paikkaa haluamalleen leirijaksolle.

Hakeminen

Hakulomakkeen voi täyttää suoraan internetissä. Linkki löytyy tämän sivun oikeasta reunasta. Tarkempaa tietoa saat Kesäloma ja kavereita 2018-esitteestä. Paperille täytetty lomake postitetaan yhdistyksen toimistolle. 

Sähköinen hakulomake


Lukekaa ohjeet ja täyttäkää hakemus [linkki ohjeeseen]. Käyttäessänne nettilomaketta varmistatte tietojen tarkan kirjautumisen. Sähköisen ilmoittautumisen jälkeen saatte välittömästi vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiinne. Ohjeet nettilomakkeen täyttämiseen.

Hakiessanne paikkaa valitkaa teille parhaiten sopivat leirijaksot ja -paikat. Hakulomakkeeseen voitte merkitä myös kohdan: kaikki jaksot ja paikat käyvät. Tämä saattaa helpottaa lapsen leirille pääsyä. Sama lapsi voi tulla valituksi useammalle leirijaksolle mikäli paikkoja riittää. Täyttäkää hakemus huolellisesti myös huoltajien tietojen osalta. Ajantasaiset tiedot molemmista huoltajista ovat tärkeitä. Myös paperilomakkeella voi hakea leiripaikkaa. Numeroikaa hakulomakkeeseen teille parhaiten sopivat leirijaksot ja -paikat.

Perusteluja

Leiriläiset valitaan hakemusten perusteella. Hakulomakkeeseen on varattu vanhemmille mahdollisuus esittää perusteluja hakemuksen tueksi. Perustelujen laittaminen hakemukseen kannattaa aina ja on omiaan auttamaan lapsen pääsyä leirille.

Leiriläisryhmä kullekin leirille valitaan ottaen huomioon leiripaikan olosuhteet ja vaatimukset, esim. majoitustilat, tyttö/poika -jakauma ja lasten ikärakenne. Samasta perheestä tulevat sisarukset otetaan samalle leirijaksolle aina kun se on mahdollista. Kaveritoivomukset yritetään myös ottaa huomioon silloin, kun se on mahdollista.

 

Voit myös tulostaa haluamasi lomakkeen (PDF):